Möcke, möcke bra.

Okej, nu är det här kanske inte möcke, möcke bra. Det kanske inte ens är bra. Det bara blev en Sven-Göran Eriksson-rubrik på det här. Det blir så, när vägbeslysningen strejkar i hela landet (ja, precis, någon har tryckt på knappen som ska nyttjas när ryssen kommer) och när man känner sig jetlaggad över den där extra timmen man har fått (som man egentligen inte har fått). Hur som helst, det som förhoppningsvis är bra, och kanske också Svennis-bra, är ett par filmer som är på kommande på bio. Det handlar först och främst om Due Date, en roadmovie med bland andra Robert Downey Jr. Det handlar också om The American, där George Clooney spelar lönnmördare. Irina Björklund är också med. Utan Peter, denna gång. Jag är en periodare då det gäller biobesök. Förr gick jag enbart på storfilmerna, men i takt med att Vasa fått bättre standard på biografsalarna så har det blivit tätare mellan perioderna. Bio är dessutom ett utmärkt kvällsfördriv i höstmörkret. Så, gå på bio, du också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s