Gaga är go!

Stefani Joanne Angelina Germanotta blev ordentligt sågad av två yngre förmågor i Radio X3M ikväll. Hon hade, enligt dem, ingen framtid att se framemot, enformiga låtar och en stulen utstrålning. Lady Gaga är inte den hon är idag om ett par år. Nej, knappast. Hon har enkelspåriga låtar, ja. Dock har hon en karisma, en utstrålning som många saknar, modet att sticka ut och framför allt, hon har en mystik värdig en popstjärna.   Mystiken gör att hon är unik idag. Ingen når upp till den nivån hon håller. ńr Robbie Williams den siste sanne popstjärnan idag så är Lady Gaga arvtagerskan. Bara för att jag tror det så är det ingen som bryr sig om två år. Jag hoppas jag har fel.

2 tankar på “Gaga är go!

  1. Lady Gaga är ett musikaliskt geni. Jag tycker kanske inte själv om hennes musik sådär jätte mycket, men hon förstår vad som slår igenom. Till skillnad från de flesta pop-artister idag gör hon sin musik själv och jag tvivlar inte på att hon kan hänga med i svängarna ett flertal år framöver. Framtiden får bevisa vem som har rätt antar jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s