Weird saturday.

United tappar 3-1 till 3-3 på två övertidsminuter mot Everton, Johan Elmander gör mål på Emirates, Barcelona faller med 2-0 hemma mot nykomlingen Hèrcules CF och Milan ligger under med samma siffror mot Cesena som bäst. Vad är fel denna lördag? För egen del har den varit riktigt bra, en del nyhandlade kläder ligger bredvid mig på stolen och kvällen har varit riktigt lugn och trivsam. Imorgon ska jag troligen dricka kaffe med Grönviks svar på Vebjörn Rodal och fira den här damens födelsedag. Det låter inte helt fel det där heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s