Vi tar helg, gott folk.

Har suttit med hemsideofferter och fotograferingstider framför ögonen sedan jag stämplade ut från jobbet idag men är egentligen inte så mycket klokare. En egen fotografering kommer det utan tvekan att bli. Jag ska, oavsett om det blir en egen hemsida eller inte, likväl ha egna bilder att använda mig av. Hemsidan är mitt största dilemma just nu. Det finns liksom både plus och minus med en sådan. På plussidan står det faktum att jag skulle ha allt på samma ställe. Mina åsikter, ståndpunkter och nyheter. På minussidan står kostnaden och tveksamheten om folk verkligen skulle hitta dit. Det tål att funderas på. Nu tar jag i alla fall helg, en helt ledig sådan dessutom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s