Mitt alldeles egna lag.

Efter en ny träff med partiet och medkandidaterna känner man hur suget och utmaningarna kommer smygande. Suget efter att få göra politik, utmaningarna som väntar i form av ett riksdagsval. Det är något helt nytt för mig, men något jag bestämde mig för att pröva på för ett bra tag sedan. Nu är det åtta månader kvar och för var dag som går blir jag allt mer säker på att det är rätt lag jag spelar i. Laget är det bästa av partier och medspelarna goda kandidater som alla vet sin roll i teamet. Vi tycker inte lika i alla frågor, men tillsammans är vi starka. Jag är oerhört stolt över att få vara en av de slutliga 17 som ska utgöra kandidatlaget. Utmaningar är livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s