Abstinens.

Det börjar bli ett tag sedan jag dömde fotboll nu. På ett vis har det varit ett välkommet uppehåll, i och med att mina fötter och vader började säga ifrån efter nio matcher på fem dagar. Nu är vaderna uppvilade och jag börjar känna mig redo för höstsäsongen. Höst. Smaka på det ordet.

 

Abstinensen börjar alltså göra sig påmind. Jag börjar känna det där suget efter att dra på mig en svart skjorta och blåsa i en Fox 40 igen. Jag mjukstartar med en juniormatch på tisdag för att sedan döma säsongens sjätte division fyra-match på onsdag, i Kvevlax. På söndag är det så tänkt att jag ska agera assisterande domare i herrarnas divsion två. Det börjar vara ett tag sedan sist.

 

Noterade att över 900 personer hade sett Sporting Kristina – Kraft i Kristinestad ikväll. Det betyder att närapå 2000 personer sett de båda derbyna i sommar. Det är, om man vill hårddra det, Kiistos sammanlagda hemmapublikmängd under en hel sommar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s