Torrt.

Just nu känns det lite som om man är mitt inne i Sveriges schlagervinnare från 1973. För de oinsatta (jag är ju som tidigare nämnts, oerhört insatt i musik och allt där i kring, eller hur Jenny?) så heter den låten Sommaren som aldrig säger nej. Den här sommaren tycks aldrig säga nej. Det är fortsatt varmt, även om det väntas svalare väder till helgen.

  

Finländska somrar brukar ha en tendens att börja sent, vara intensiva, för att att sedan få ett abrupt slut. ńn har vi inte sett slutet, än har sommaren inte sagt nej. Det fattas bara att den säger nej på lördag och att kvicksilvret knappt orkar över 20 grader efter det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s