2,5 i snitt.

Med tanke på att Howard Webb håvade upp 14 korrekta ostskivor ur vänster shortsficka under gårdagens VM-final så passar jag nu på att komma med lite egna siffror, från divsion fyra, den nivå jag för närvarande huserar på.
Jag har, under årets matcher, delat ut i snitt 2,5 varningar per match. Som mest har det blivit fyra i en match, som minst en. Jag har inte visat ut någon än i sommar, i just nämnda division. Under säsongen totalt har det hunnit bli fem röda. Tre i samma match, i finska cupen, en i divsion fem och en i division sex.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s