Mönstret.

Det känns som om mitt liv inte är alltför händelserikt just nu. Det går enligt samma mönster, om vi säger som så. Det går ut på att jag stiger upp, jobbar, dömer fotboll och går och lägger mig. Nästan. Typ. Ungefär. Det är i och för sig inget fel med det, der är saker jag tycker om att göra. Dagarna känns dock en aning korta och inrutade när allt följer samma mönster.

  

Ikväll bryts det dock. Jag har ingen match på agendan. Istället ska lägenheten sättas i skick, hade jag tänkt. Det börjar bli smått irriterande att gå omkring bland flyttlådor de där timmarna man är hemma.

  

Till helgen blir det dock fotboll igen. Imorgon dömer jag FC KoMu – Karhu, antingen från linjen eller från plan, det vet jag inte säkert än. På söndag visslar jag WFC, den där turneringen jag svurit i och lovat att inte återkomma till efter fjolårets migränattack. Formen känns dock god, så vi spinner vidare på den.

  

Förutom det spelas det kvartsfinaler i VM. Tyskland och Argentina möts, två lag som jag gärna hade sett i en final. Måste jag välja så väljer jag Tyskland där. Spanien och Brasilien har trampat igång ordentligt och möts i finalen, om jag får gissa.

  

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s