Håhhå.

Jag hade förväntat mig en ganska slö match i Helsingby, en mager division fem-drabbning mellan två bottenlag. Så blev det inte. Huvuddomaren dök inte upp, efter yrsel mellan honom och en annan domare. Vi var alltså bara två. Jag fick vissla och sköta offsiderna på ena sidan. Linjedomaren som var kvar tog den andra. Det gick bra. Lagen var nöjda, vilket väl är det bäst betyget. En frilägesutvisning (som ingen gnällde över) och 3-1 till hemmalaget blev det. Imorgon springer jag på linjen på division fyra i Kvevlax. Får se hur många vi är då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s