Odens dag.

Vi fortsätter på den inslagna vägen i rubriksättningen och använder oss av ursprunget till namnet onsdag. Min odens dag har förflutit som den skulle. Jobb på den bästa av banker, med lax och nypotatis till lunch, följt av ett fritidsnämndsmöte, två smörgåsar till kaffet (tack Jenny) och idel goda beslut.
Därtill fick vi nycklarna till vår nya lägenhet idag, så nu får man börjar flytta de x antal flyttlådor som står uppradade i den gamla lägenheten. Om skyarna inte öppnar sig totalt så kanske man lyckas flytta diverse möbler under lördagen, bland annat han som gjorde v-tecknet på den där bilden ska ställa upp, sägs det.
Ska bli väldans trevligt med en ny lägenhet, en rymligare en med enskilt kök och större balkong. Den vi nu flyttar till är dessutom uppfräschad och fin, vilket ju inte gör saken sämre. Det man kan ifrågasätta är det badkar som finns. Det känns kanske inte riktigt 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s