Tyrs dag.

Tisdagen, den dag i veckan som är uppkallad efter guden Tyr i nordisk mytologi, brukar oftast bli en slags mellandag. Dels så är måndagen avklarad och dels så väntar tre arbetsdagar innan helgen tar vid. På onsdagen är man redan på den vinnande sidan, medan man på torsdagen trånar efter fredagen.
Min tyrsdag, om det nu tillåts, har gått åt till jobb och gruppmöte. Gruppmötet blev en rumba på tre timmar och en kvart, där vi klarade av både bokslut och hästsportcenter. Karperö UF är på god väg att få kommunalt stöd för den nya lokalen, vilket byborna ska vara väldigt glada för.
Det är, som jag skrivit tidigare, snart kick off för det gigantiska spektaklet fotbolls-VM. Ni vet den där turneringen där 32 lag tävlar om en pokal genom att försöka få en boll insparkad i en nätbur. Den där turneringen som spelas vart fjärde år och som smäller lite högre än schlager-EM (förlåt Jenny Marie Haagensen).
Jag har tippat Spanien som slutsegrare i vadslagningen på jobbet. Det gjorde jag i motsvarande tippning inför EM för två år sedan också. Det slog in. Så mycket annat slog inte in då, så vi får hoppas på lite annan effekt nu.
Sist men inte minst, vet ni vad någon googlat och hittat i min blogg? Mannen som gör v-tecken på den här bilden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s