Blod, svett och lite tårar.

De som känner mig vet att jag är en person som tycker om när det händer saker, som har en ganska så fullbokad kalender och som har många järn i elden. Här kommer ett smakprov på hur min sista fullsprängda vecka för våren ser ut:

  

Måndag: Jobb på banken, FC KoMu – Virkiä, P15 på Centralplan i Smedsby.

Tisdag: Jobb på banken, gruppmöte med fullmäktigegruppen på kvällen.

Onsdag: Jobb på banken, möte med Fritidsnämnden klockan 17.00.

Torsdag: Jobb på banken, fullmäktigemöte klockan 18.00.

Fredag: Jobb på banken, talko på Carpella på kvällen.

Lördag: Visslar I-JBK – Klubi-36, damernas div. II i Smedsby.

Söndag: Jobb på Prisma.

  

Program varje dag, alltså. I nuläget känns det som om talkot på Carpella hänger lite löst. Dels för att jag gärna skulle ha en ledig afton, dels för att en flytt står för dörren och dels därför att fotbolls-VM sparkar igång på fredag. Därtill har jag en fästmö som inte slår några direkta glädjevolter när hon blir varse om mitt program.

  

Att hon tränar om kvällarna gör att det inte är helt lätt att pussla ihop programmen. Tur i oturen då att det lägger sig efter detta. Då ska jag börja fira lediga kvällar och helger!

  

I helgen håller SFP partidag i Tammerfors. Nya viceordföranden väljs och det så kallade Kasnäsmanifestet ska upp på bordet i sin tilltänkta, slutliga form. Som riksdagsvalskandidat hade det varit bra att vara där, lära känna folk och bekanta sig med det som komma skall.

  

Jag är dock inte nominerad av lokalavdelningen och har hunnit få annat program på agendan. Det är ändå inte väljarna jag träffar i Tammerfors, det är partifolk. Det är till hösten som kampanjarbetet drar igång på riktigt, och från och med då är det viktigt att synas.

  

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s