Here we go again.

Imorgon kickar den andra veckan på banken igång. Den sista mötesveckan innan sommaruppehållet påbörjas på tisdag. Jobb på söndag avslutar en ganska hektisk period. Det ska bli skönt med lediga helger fram till medlet av augusti. På något sätt har man ju ändå förtjänat det, efter en vår med helgarbete.
Veckan på banken kommer säkerligen att bli som den första, rutinerna börjar nog sitta nu. På tisdag kväll är det vårens sista gruppmöte som gäller. Torsdagens fullmäktigemöte kan bli en långkörare, med tanke på hur föredragningslistan ser ut. På onsdag väntar möte med fritidsnämnden, ett möte som torde gå lite smidigare än det på torsdag.
På lördag visslar jag damernas division 2, I-JBK möter Klubi-36 i Smedsby. Sedan tror jag nog att jag ska orka mig igenom en söndag på Prisma, då jag vet att de lediga helgerna hägrar.
Vetskapen om att vi ska flytta under juni månad hänger också med. Tror dock att det hela går ganska smidigt, med tanke på den anlitade flytthjälpen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s