Den längsta dagen i mannaminne.

Utan att veta hur långt det här inlägget blir så konstaterar jag att dagen har varit lång och innehållsrik. Samtidigt är huvudet tomt och tröttkört, så därför blir kvaliteten på denna skrivelse säkerligen därefter.
En tidig väckning följdes av en arbetsintervju som gick helt okej. Det kunde ha gått bättre och det kunde ha gått sämre. Jag vet redan nu, känns det som, vad det stupar på ifall det stupar. Väljs någon annan framom mig så tror jag mig kunna peka på vad denna person är bättre på än jag. Så känns det. Samtidigt ska det bli spännande att invänta svar i nästa vecka.
Intervjun följdes av de sista ordinarie timmarna på Prisma på väldigt länge. Det kan ha varit de allra sista ordinarie timmarna för min del, de facto. Regnet vräkte ner och jag sålde regnmätare. Ungefär så kan man summera de timmarna.
Knappt han man vrida ur arbetskläderna innan domarmunderingen åkte på. Kaskö var destinationen, KaIK/TePa – KoFF/PeIK var matchen. 4-1 till hemmalaget stod det på icke befintliga tavlan när jag blåste av. En jämn match, där Kaskö orkade bäst och avgjorde i slutet. Match- och domarstandarden gick hand i hand. Den var sådär.
Efter en bilresa hem, en varm dusch och ett par smörgåsar tar jag helg. Jobbfria dagar väntar, i väntan på jobb på världens bästa Kvevlax Sparbank.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s