Angenäm söndag.

En alldeles lagom söndag börjar vara lida mot sitt slut. Sex timmar på Prisma med helt okej försäljningssaldo, en tämligen bra fotbollsmatch på Sandviken, ett avsnitt The Pacific och nu en helt okej VM-final i ishockey har stått och står på menyn idag.
VPS hemmaslog KuPS med 2-0. Bäst på plan var domare Nieminen, som höll korten i fickan fram till matchminut 90, då Närpesbördige Kim Böling, helt korrekt, fick syna ostskivan. Nieminen dömde bra, med bra blick för spelet och med bra dialog med spelarna.
Tjeckien har, med en knapp period kvar att spela, vantarna på VM-guldet i hockey. Om det är någon jag unnar en guldpeng så är det Jaromir Jagr. Den mannen förtjänar en fin avslutning på landslagskarriären.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s