Noterat.

Noterat, denna soliga men blåsiga lördag:
  • Det var inte så kämpigt som befarat att skruva ihop bordet vi köpte igår. Det gick oskojat utan bekymmer. Stort blev det dessutom, men riktigt grant. Nya gardiner och nya pallar gjorde lägenheten som ny, igen.
  • Jag har köpt möbellack. Kiva (jo, den heter så), halvblank och svart. Anledningen är att vi ska slipa upp de fyra köksstolar vi har, och lacka om dessa. De ska bli lika mörka som bordet, är det tänkt. Wish me good luck.
  • Blomtorget har öppnat. Herre du milde sådant köptryck det var där. Bilar, bilar och åter bilar. Jag unnar verkligen Blomtorget all framgång. Vasa stad roffade åt sig tomten i Stenhaga för att få hit Plantagen. Nu senast var det Itella som gjorde att man fick flytta på sig. Tror dock att tredje gången gillt gäller, stället i Stenhaga såg väldans bra ut.
  • Matti Vanhanen pratar om nya kristider. Portugal och Spaniens ekonomier svajar och redan nu dras det paralleller till Grekland. Huvaligen. Nu blir det ett ordentligt elddop för euron, det vill jag lova.
  • VIFK:s damer ska vinna stort över I-JBK i seriepremiären idag. På pappret alltså, och enligt logiken. Nu är ju fotbollen sällan logisk, så det kan gott bli 3-1. Typ.
  • Det är morsdag imorgon. Kom ihåg mor, det tänker jag göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s