Läderlappen.

Noterade att den sista filmen i Christopher Nolans Batman-trilogi fått ett preliminärt premiärdatum i staterna. Den 20 juli 2012 ska det tredje mästerverket upp på biodukarna. Nolan har enorma förväntningar på sig, då The Dark Knight var något så udda som en bra uppföljare. I normala fall går trenden nedåt efter en bra förstafilm.
Några större detaljer om filmen är väl inte kända, mig veterligen. Christian Bale spelar Batman, Michael Caine gör världens bäste butler, Morgan Freeman gör Lucius Fox medan Gary Oldman gestaltar Gordon. Där slutar det.
Vem som ska spela skurken, och vilken skurk som dyker upp återstår att se. Det finns väl egentligen tre potentiella skurkar kvar att beta av. Pingvinen, Gåtan och Catwoman. Enligt Oldmans uttalanden är det Gåtan som ligger närmast till hands. Pingvinen och Gåtan känns mest troliga, men mystiken och storyn är med all sannolikhet som bäst kring en figur som Gåtan.
Det blir en spänd väntan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s