Here we go again.

Den som läst Vasabladet noterade kanske det svar jag fick i insändarkarusellen som pågår. Svaret där var i mitt tycke väldigt innehållslöst och bara ett tecken på att man inte har något nytt att komma med. Poängen jag vill föra fram är att med en röst på en svensk SDP-kandidat kan föra in en svenskhatare i riksdagen. Den sanningen blundar man dock för, och det är väldigt beklagligt.
Ikväll springs det löptest. Ska väl bli så där smått inspirerande. Känner mig inte i någon toppform direkt. Ska dock göra mitt bästa och köra hårt, sedan ser vi hur långt det räcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s