Hutlöst kallt.

Kalla fotbollsmatcher har man dömt och spelat, men får har varit så kalla som den som bevittnades i Smedsby idag. VIFK hade division 2-premiär mot FCJ från Jyväskylä. Det blåste sidovind, regnade och var allmänt kallt. Sidovinden bidrog till att det regnade vågrätt, så där som det brukar kunna göra 24 timmar om dygnet om man sitter i en potero i Syndalen.
Fotbollen då? VIFK vann med 2-0 utan att imponera. Det var hemvändarna från VPS som gjorde målen. Ahlvik satte 1-0 med huvudet minuterna före paus, Lindroos sköt 2-0 med kvarten kvar. Spelmässigt var det som en seriepremiär i dåligt väder tenderar att vara. Många felbeslut, tama avslut och ganska fult spel. VIFK får dock chansen att öva målskytte inkommande match, då FC Korsholm står för motståndet. Bättring då, hoppas vi.
United är av allt att döma silvermedaljörer i PL i år. Chelsea slog Liverpool idag, och ingen kan väl på allvar tro att de blå tappar detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s