Det tar på.

Prövade springa min vanliga 4,5-kilometersslinga i afton. Det gick som det brukar. Ganska så tungt då man inte kutat på ett tag. Jag har inte haft tid, det är den krassa förklaringen. Dessutom tyckte inte mina hälsenor om att jag använde fel skor, mina Sauconys är kvar i Vasa, så nöden hade ingen lag.
Löptest på tisdag, kommer väl att gå måttligt bra som det känns nu. Botniacyklingen den 31 juli, fömodligen på en tandemcykel. Borde man bäva redan nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s