En del av ett riktigt bra lag.

Efter dagens framträdande på stormässan i Botniahallen kan man gott konstatera att man nog aldrig behöver ifrågasätta varken partitillhörighet eller umgänge. SFP gjorde ett storstilat intryck på många mässbesökare idag, och jag är glad och tacksam som får vara en liten del i det stora lagbygget. Det är ju trots allt så att politik är ett gigantiskt lagspel där alla drar åt samma håll, i slutändan. Efter att ha delat ut balonger och pratat politik i fyra timmar idag så kan i alla fall jag konstatera att SFP är Finlands bästa lag och att vi kommer att göra ett bra val tillsammans. Vi har ett år på oss att bli riktigt samspelta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s