På tal om kriser och katastrofer.

Nu är det nog inte någon kris att tala om direkt. Men en smärre katastrof kan det nog gott kallas. Tenten jag skrev var inte av bättre modell, om man uttrycker det milt. Det är ganska så frustrerande att kunna frågorna så där till hälften, man kan lite om alla, men ingen fullt ut. Nå, det återstår tillfällen, så det är bara att komma igen.
Imorgon tycker jag definitivt att just DU skall ta dig till Botniahallen och strosa runt på Ŗsterbottens stormässa. SFP:s partiordförande Wallin är på plats, liksom jag och flera andra riksdagskandidater. Ställ oss och det bästa av partier mot väggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s