Ingenjören.

Dagens arbetspass gick i byggandets tecken. Jag och kollegan knåpade ihop ett växthus på si sådär fem kvadrat. Det tog ett antal timmar. Så händiga var vi. Nå, huset sattes ihop och blev riktigt stiligt. Nu kanske inte priset tilltalar kunden, men det kan gott få stå på parkeringen resten av våren och sommaren.
United slog City med 1-0 borta. Ingenjören bakom detta var Paul Scholes. Scholes, som har samma hårfärg som Mika Yrjänä, knoppade in målet i matchminut 93. Nu hoppas vi på att Tottenham tar poäng av Chelsea också. Då lever ligan.

2 tankar på “Ingenjören.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s