Lediger.

Påskdag i ett grått och nollgradigt Karperö. Det gör inte så mycket egentligen. Är man ledig som jag är så får det vara varmt eller kallt, regn eller sol, känns det som. Det är förbaskat skönt att vara ledig i två hela dagar efter att ha jobbat torsdag och lördag. Det känns som om man verkligen gjort sig förtjänt av att inte göra någonting.

På tisdag börjar jag på ny kula. Då börjar vi bygga årets sommartorg på Prisma. Det är det jag ska syssla med tills banken kallar den 31 maj. Snudd på fulla timmar och veckor bland trädgårdsmöbler, gräsklippare och målarfärg. Det blir grejor det.

Kandidaten ska också fixas på de knappa tre veckor som återstår. Tillika är det bra att jobba, man får en spark där bak och ett måste på sig att göra den klar. Nu är den ju i och för sig ganska långt på väg, men ändå. Det ska bli tusans skönt att lämna in den. När det väl är gjort ska jag bestämma mig för om jag ska gå Staten och globaliseringen.

Tror inte att jag haft studiemotivation i april. Nu när jag väl har det gäller det att passa på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s