Breaking The Law.

Något inom mig säger mig att det inte alls blir någon angenäm dag i jobbet imorgon. Dels därför att jag sitter här ännu, och ska stiga upp om si sådär sju timmar. Dels därför att jag missar dyrbara minuter av Manchester United – Chelsea, en match jag kanske inte vill se med tanke på läget i lagen.

Jag tröstar mig med att språka med min själsfrände Jenny Marie Haagensen, ni vet hon som förstår mig i de mest konstiga situationer och har de mest logiska svaren i världen när man som minst anar det. Vi skulle lätt råda bot på alla världens problem hon och jag, om vi bara hade tid.

Vi ska nog ta tag i både världsfred, svält och riktigt dåliga Norge-historier någon gång. Vi kommer att lyckas, det vet jag.

Rubriken då? Den åsyftar förstås världens coolaste musikvideo genom tiderna, och en fantastiskt bra låt av och med Birminghams bästa. Judas Priest.

4 tankar på “Breaking The Law.

  1. Om ni råder bot på Människans Inre Brister, Fotsvamp och Den Där Saken Under Kylskåpet också blir jag riktigt, riktigt glad och trycker också på gilla-knappen. Du kan också anse dig vara länkad. Högaktningsfullt, Fredrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s