Saknar

Ibland märker man väldans bra när något tas ifrån en. Ikväll märker man att årets säsong av På Spåret är slut. Det var final förra veckan, lag Birro/Koljonen vann en rafflande final och firma Luuk/Lindström gjorde sitt bästa program för säsongen. De har växt i kostymerna som Oldsberg/Hellberg lämnade efter sig.

Nu visas fantasilösa Let’s Dance på TV4. Det är så sanslöst dåligt att det inte är klokt. Det börjar bli minst lika uttjatat som Idol och är egentligen bara ett sätt för TV4 att dra in reklam- och röstpengar på. Konkurrenten SVT visar Så ska det låta med Peter Settman. Det programmet smäller högre, men Peter Harrysson-eran var nog den bästa i den serien.

Något jag också saknar är ett par av favoritskorna. Mina blå Converse är lite för låga och kalla för årstiden. Bara leveransen kommer och temperaturen kryper närmare noll så vågar jag nog använda dom här. De är lika tunna som det blå paret, men de höga skaften underlättar betydligt under vårar och höstar.

Paketet är på väg, det har precis lämnat Los Angeles.

4 tankar på “Saknar

  1. Men ska man nu måsta beställa gummitossor från LA, då du kan gå in på närmsta affär i Vasa och köpa dem? 🙂 Dessutom får du vänta till medlet av maj innan du kan ha dem, så mycket snö som ska smälta innan det blir torrt. Tygskor har man på sommaren.

    • Visst kan jag det, om jag vill betala 65 euro per par istället för 20. Går nog helt bra det. Jag har traskat i tygskor länge utan att bli särdeles våt. Det gäller att veta var man ska sätta fötterna.

  2. Märkligt vad folk orkar påpeka saker. Converse funkar som skor året om, det beror ju på vad du gör och var du sätter fötterna, som sagt. Sedan är det ju skäl att påpeka att det är billigare att handla skor på nätet. Ska själv beställa hem ett par Stan Smith inom kort.

    • Ja, det tycker jag också. Nog för att frakten kostar en del, men det är nog värt besväret. Stan Smith låter inte dumt det heller, antar att det är Ebay du handlar på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s