Jag och musiken

Som jag tidigare nog nämnt så är jag en ganska så stor allätare då det gäller musik. Allt går, beroende på läget och sinnesstämningen. I normala fall lyssnar jag inte på Kent, till exempel. Har egentligen aldrig förstått mig på dem, och förstod heller inte hysterin kring skivan Vapen & Ammunition.

Men! Låten Hjärta från skivan Röd. Den går att lyssna på. Den är inget musikaliskt mästerverk, men Jocke Berg skriver texter och sjunger på ett sätt som gör att den låten får ett eget liv. Den är väldigt märklig, sett till texten, men faktiskt helt okej att lyssna på..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s