Där!

Den som inte visste det från förut kan läsa det här. Ställer mig alltså till förfogande inför riksdagsvalet 2011. Med andra ord är jag inte någon kandidat än, inte på långa vägar. Jag har anmält mitt intresse till min lokalavdelning, som i sin tur ska nominera mig. Sedan är det upp till kretsen att godkänna nomineringen.

Egentligen torde det hela gå vägen tämligen smidigt, men man ska aldrig säga aldrig med politik.

Jag ställer mig till förfogande av den enkla anledningen att jag tycker att jag fyller ett tomrum. Tomrummet uppstår då det till stor del är äldre kandidater i startfältet. Det behövs alternativ för de unga, och för de som växer upp och för de som vill se lite yngre krafter i uppställningen.

Jag är med för att se och lära, och kommer att gå in i allt med stor ödmjukhet. Det måste man göra, annars går det bara inte.

De som läser artikeln på VBL och de därtill hörande kommentarerna får dra sina egna slutsatser. Jag nöjer mig med att konstatera att jag aldrig, aldrig skulle ifrågasätta någons insatser i det militära eller dra slutsatsen att jag är för en slabb alkoholpolitik. Vasabladet modererar inte sina kommentarer och det gör det hela väldigt tragikomiskt att läsa.

En åsikt är inget värd utan namn eller face to face.

1 tanke på “Där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s