Historia skrivs

Ikväll skrivs ett litet stycke i historia i hembyn, hoppas och antar jag. Byn samlas till medlemsmöte, för att klubba beslutet om en ny UF-lokal. Sedan den gamla brann 2006 har planerandet och skissandet fortgått. Ikväll presenteras någon form av slutrapport och då ska UF också ges fullmakt att verkställa bygget.

Återstår att se hur stor uppslutningen är. Något säger mig att den inte är särdeles stor, mycket beroende på att många nog inte ens vet om att mötet äger rum. En liten annons i Vasabladet hjälper inte. Synd på sitt sätt, för det är ett ganska stort ögonblick i byns historia, trots allt.

Jag tror och hoppas att vi får en fin och funktionell UF-lokal. Som det har sett ut hittills blir det så också. Det enda jag kan anmärka på är bastun i källaren. Den fyller ingen funktion och blir dyr att driva och underhålla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s