Våren och jag

Det är ingen vidare bra idé att knalla in i någon klädaffär där hyllorna bågnar av stiliga våroutfits samma dag som temperaturen krupit en bra bit över noll grader. Solen har visat sig i studiestaden Vasa och med den kom en hel del vårkänslor. Jag har lovat mig själv att inte bränna pengar på kläder i vår, men samtidigt måste man alltid uppdatera sig lite.

Tycker jag.

Hur som haver så bjöd en av stadens få vettiga affärer på väldans snygga jackor, tröjor och skjortor idag. Nästan för snygga. Kors i taket att jag då redan handlat en läderjacka till våren och att jag har lite svårt med det där med vårkläder. De blir antingen för varma eller för kyliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s