Skönt besked

Idag fick jag ett besked jag gått och väntat på länge, ett besked som kanske var ganska väntat, men som ändå gjorde att en sten föll från hjärtat. Beskedet lugnade mig och gjorde mig glad och lättad. Beskedet gav mig arbetsro och slog samtidigt bort en hel del dumma och onödiga tankar.

Besked kan vara både svåra och jobbiga, men just idag var det besked jag fick ingetdera. Det vara bara så skönt.

Inom kort tänkte jag sammanfatta OS, med tyngdpunkt på de finska insatserna, stay tuned, ladies and gentlemen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s