Chans på två medaljer!

Ja. Tänk det. Att våra tappra finländska idrottare har chansen att fördubbla sin medaljskörd och mer därtill. Det där fantastiska silvret vi har på hyllan kan få två brons bredvid sig. I ishockey. Damerna möter Sverige idag, och ska ta brons. Svenskorna har varit helt under isen och ska bara besegras.

Herrarna tråcklade sig vidare genom 2-0 mot Tjeckien, där man avgjorde i sista. Det var inget imponerande spel man visade upp, så USA darrar nog inte alltför mycket inför semifinalen. Sverige ligger i nuläget under med 3-2 mot Slovakien och båda de lagen är potentiella motståndare i en bronsmatch. Kanada möter med alla säkerhet USA i final.

Nu ska man inte ropa hej, USA har inte gjort någon dålig match än i turneringen, men samtidigt ska de våra höja sig mycket för att ha en reell chans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s