Halv byggd is bastu

Dagens och en av årets klart mest sevärda särstavningar står att läsa i rubriken. Den finns på riktigt, tro det eller ej. Det är alltså inte jag som hittar på det hela, jag kan nämligen inte särstava, ej heller skulle jag ha en sådan fantasi som skulle krävas för att hitta på ovanstående exempel.

2 tankar på “Halv byggd is bastu

  1. Får man fråga vad som är vitsen med en dylik bastu som kommer att smälta bort inom en överskådlig (?) framtid? Är det enbart att komma i VBL med vidhängande (i sammanhanget obehövligt) fruntimmer, är det talkoandan som ska testas eller ska faktiskt någon löga sig i denna famösa bastu?

    • Jaa-a du, tanken är väl att det ska vara ett roligt talkoprojekt, sedan är det väl nog meningen att den ska användas också, under kommande helg. Talkoandan är nog god utan bastu också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s