Bottenlöst

Detta OS börjar allt mer likna en finsk parodi, och då skojar man ju verkligen inte. En hel medalj har de våra lyckats bärga, ett silver i en gren där vi inte hade våra största medaljhopp. Ikväll lyckades Matti Hautamäki hoppa 30 meter kortare i andra omgången jämfört med den första. I backhoppning, 30 jävla meter. Karln föll från tredje till tjugosjätte plats.

Finska tävlingsnerver och en bra avbild av detta OS så här långt. Nå, vi har medaljhopp kvar, men inte ser det ljust ut inte. Herrarnas skiathlon är väl inget som kan få detta fria fall uppbromsat.

På tal om fritt fall så var division 3-laget IK (eller Ilmajoen Kisailjiat som de så gentilt heter) på väg ner i en ravin även dom i kvällens drabbning i finska cupen. Black Islanders, som håller till i sexan i normala fall, ledde med 2-1 i paus och hade 2-2 med sex minuter kvar. Då reste sig fågel Fenix och IK satte 3-2. Man kravlade sig upp ur framstupa sidoläge, med andra ord.

Det var, så där som parentes, en av de sämre matcher jag dömt, och då har jag sett en hel del.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s