Arbetsplan, check!

Nu, efter ett par timmar i datasalen på Academill, är min arbetsplan för kandidatavhandlingen klar. Den är sådär, en märklig röra av lösa trådar, som nu hamnat på två och en halv a4-sidor. Det kallas arbetsplan, men det är något helt annat. Det är med andra ord likt mycket annat jag skrivit under de senaste åren.

Istället för att gräma mig mer över planen i fråga så ska kvällen avrundas likt gårdagen. Med en Bond-film. Med Roger Moore i rollen som 007. Jag är kanske en större vän av filmerna med allas vår Sean i huvudrollen, men 70-80-tal med Moore är ganska njutbart det också. Man var inne i brytningsskedet, mellan dåtid och nutid, på något sätt. Att Q uppfinner helt sinnessjuka prylar åt Bond gör ju inte saken sämre.

Desmond Llewelyn är dessutom en fantastisk skådespelare. Likt många andra britter i biroller.

Dagens historia: 41 år har gått sedan Boris Karloff tog ner skylten. Karloff blev mest känd som den som gestaltade Frankensteins monster på film. 23 år har gått sedan Karin Söder avgick som svenska Centerns ordförande. Många dryckesvänner minns henne för det lördagsstängda Systembolaget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s