We’re the boys in red

Jag tänker inte skriva något matchreferat, det blir inget lovsjungande av de röda från Trafford heller. Det blir istället en kärleksförklaring till fotbollen, till laget som får utstå spott och spä, men som ändå reser sig när man som mest behöver det. Manchester United har spelare som Wayne Rooney, som är i sitt livs form. Man har spelare som Nani, som varit under all kritik i flera år, men som gör det som minst förväntas, ett mål av yppersta världsklass.

Olyckskorparna dömde ut oss i förväg. Nu visade vi vilka som på allvar ska utmana Chelsea. We‘ll keep the Red flag flying high, ‘Cos Man United will never die.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s