Sömnig julöppning

Inte för att jag någonsin (nej, faktiskt inte) brytt mig särdeles mycket om julöppningarna i Vasa genom åren, men årets går nog till historien som en av de segare. Klent utbud på torget, samma lakritsförsäljare som på vilken marknad som helst, krimskrams och endast en julgran. Varför Vasa Elektriska bryter traditionen och inte sätter upp någon gran vet jag inte. Just det bolaget har ju gjort bra resultat, laman till trots.

Inhandlade ett Aliasspel tillsammans med sambon. Upptäckte till min stora glädje att jag vara relativt bra på just det spelet under maffians middag hos Emme här i höst. Bara för att jag skriver det så lär jag väl få äta upp det, vi hade nämligen tänkt bjuda in kompisarna på spelkväll, bara helgerna blir lite ledigare 🙂

Nu väntar mammas lasagne och en lugn söndagskväll. Inkommande vecka är det min målgrupps tur att få vaccin. Vi som studerar ska dock söka oss till studenthälsan, som det ser ut. Har länge tvekat på om man alls ska gå och vaccinera sig. Just nu lutar det nog åt att jag inte gör det.

2 tankar på “Sömnig julöppning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s