Årsfest i antågande

På fredag håller Åbo Akademis studentkårsavdelning i Vasa sin årsfest. Årets upplaga blir av allt att döma den sista som ordnas enligt konceptet kåravdelningens årsfest, då styrelsen får en ny utformning efter årsskiftet.

Det blir min andra, och Malins första årsfest. Liksom ifjol blir klädseln frack. Av någon anledning vill jag inte ha kostym. Det handlar säkert om att man nu för tiden bär kostym så pass ofta att man vill vara lite finare när det drar ihop sig till årsfest. Malin kommer i hemmagjord klänning, en röd sak som blev otroligt fin.

Innan årsfesten brakar loss så bjuds det på champagne hemma hos oss på Skolhusgatan. Pampasmaffian 2009 går på sin sista fest tillsammans som maffia och firar detta med en flaska Dom Pérignon av årgång 2000. Moët & Chandons prestigechampagne, alltså. Det är ju trots allt årsfest bara en gång i året 😉

Efter detta ser vi framemot en hejdundrande fest med god mat, goda viner och en som annan dans. Nu sitter väl dansstegen antagligen lika dåligt som ifjol, men skam den som ger sig.

Sillfrukosten på lördagen på Olivers Inn brukar bli en betydligt lättsammare tillställning än själva årsfesten.

Min problematik för tillfället är den nyinförskaffade sängen, som förhoppningsvis anländer imorgon eller på fredag. OM den inte dyker upp under dessa dagar så blir det knepigare. Svärfar har nämligen tänkt köra bort den gamla imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s