Vasa behöver sitt Ritz!

Ikväll när Johan Glans och Pontus Enhörning går upp på scenen i Vasa så gör man det på den förmodligen bästa stand up-scenen i hela regionen. Kulturskafferiet Ritz är en skatt som Vasa behöver, och som hela regionen har nytta av. Ritz drivs av frivilliga krafter, av kulturföreningen Skafferiet och är i behov av pengar för att kunna hålla dörrarna öppna i fortsättningen. Jag hoppas innerligt att vi österbottningar förstår värdet av en kulturscen i hjärtat av regionens huvudstad. Ritz bjuder på ett brett kulturellt program, med musik, teater och dans och mycket annat. Utöver det har man stått som värd för otaliga artister och komiker under de år man verkat. Den gamla biografsalen är optimal för stand up och ger alla åskådare en rättvis chans att både se och höra vad som händer på scenen. Ikväll ska jag och ett antal hundra andra se tidigare nämnda herrar uppträda på Ritz. Jag hoppas att vi får uppleva många föreställningar på Ritz framöver och att föreningen har en framtid. Skafferiet är en förening som Vasa inte har råd att förlora.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s