Kallis tackar för sig.

Bjarne Kallis meddelade under söndagen att han inte ställer sig till förfogande för Kristdemokraterna i vårens riksdagsval. Kallis tackar därmed för sig efter 20 år i riksdagen. Förutom åren i riksdagen har Kallis hunnit vara både partiledare och presidentkandidat. Det intressanta nu blir att se hur partiet klarar sig i Vasa valkrets. Kallis samlade 7821 röster av partiets 16900 i valkretsen i valet 2007. Nu står förhoppningarna till bland annat Peter Ŗstman. Ett mandat ska försvaras för partiet, och det kan bli tufft. Samtidigt får man också tacka Kallis för lång och trogen tjänst. ńven om jag inte delar alla hans uppfattningar så kommer man inte ifrån att han gjort mycket för Ŗsterbotten, och då speciellt de norra delarna. Man ska avrunda karriären i tid, och Kallis fann att 20 år i riksdagen räckte. Det får man lyfta på hatten för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s