Torres visar att inget är heligt.

Fernando Torres lämnade igår in en transferbegäran till sin klubb Liverpool FC. Samtidigt har Chelsea fått ett bud förkastat av Liverpool. Tabloidpressen smider medan järnen är varma och påstår att Chelsea kommer att salta sitt bud under söndagen och erbjuda Kenny Dalglish pengar och Nicolas Anelka för att få Torres innan fönstret stängs på måndag. Om affären skulle visa sig gå igenom är det ännu ett bevis på att hjärtat hos dagens proffs inte finns i klubben de spelar för och sagt sig bli trogen. Wayne Rooney var dagar från att lämna Manchester United, ingen vet var Carlos Tevez spelar fotboll nästa säsong, och Torres kan lämna för en ligakonkurent. Torres visar att absolut ingenting är heligt inom dagens fotboll. OM Torres lämnar (han har spelat Europa League med Liverpool, vilket gör att han inte får spela CL med Chelsea, mig veterligen) kommer Liverpool att få anförtro sig på Luis Su&aagrave;rez, och kanske på föredettingen Anelka. Det låter inte som det optimala för en klubb som Liverpool.

4 tankar på “Torres visar att inget är heligt.

  1. Tycker kanske att Torres inte är det bästa exemplet att peka på när det gäller klubbtrohet. Han är ett fotbollsturist som kom till Liverpool för tre år sen för att vinna titlar. Han hade ingen bakgrund i klubben, inget hjärta som bankade för klubben. Han vill vinna titlar och spela i CL, men kämpar istället för att undvika nedflyttning. Kan förstå att han vill lämna klubben. Timingen är dock ett hån mot klubben och dess fans, det kan jag hålla med om. Han hade kanske inte behövt vänta till de sista dagarna av transferfönstret med att skicka in begäran.

    • Varken Tevez eller Rooney är ju City- eller Unitedspelare från början heller, och även de är på titeljakt. Håller helt med om att tillfället är väldigt illa valt. Blir han inte såld så sätter det ändå sin prägel på hans vårsäsong. Man får ju fråga sig huruvida en spelare som bevisligen inte vill vara kvar ska spela om det finns mer vilja på bänken..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s