Beslutsångest.

Vintern verkar ha beslutsångest modell större. Nu slaskar det, efter att minusgraderna räknats i tiotal bara för ett par dygn sedan. Det regnar. I januari. Jag har alltid tyckt om vintern, så länge den är snörik och det är kring 5-10 grader kallt. Nu verkar den här vintern ha fått beslutsångest. När den kommer fram till ett beslut så får den gärna bestämma sig för ordentligt vinterväder i åtminstone en månad till, eller en snabb vår. Så här vill vi icke ha det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s