Farfars val, del 2.

I min tillbakablick på farfars riksdagsval 1983 kommer här nästa punkt, den om hemkommunen.

  

Göran Beijar är KORSHOLMARE. Han är född, uppvuxen och bosatt i Korsholm. Han känner sin kommun, han känner för sin kommun bättre och mera än de flesta. Han har ända sedan 1960, både som tjänsteman och förtroendevald, arbetat för sin hemkommun. Han kan den bättre. Han är stolt över att vara Korsholmare.

  

Farfars syn på kommunen är något som även jag bär med mig, även om åren förflutit och även om jag inte har den erfarenhet som min farfar hade. Jag delar dock hans åsikt i kommunfrågan. Korsholm ska förbli självständigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s