Synden och Jakob.

Vet inte vad som tagit åt mitt musiköra (ni vet det där som inte finns, egentligen), men just nu lyssnas det mest på 80-tal här. Det kan ju ses som lite märkligt i och med att jag är född 1987, året då Patrik Sjöberg satte världsrekord i höjdhopp, då svenskarna jagade ryska ubåtar med sjunkbomber och då Windows 2.0 släpptes. Jag hann i och med min ringa ålder inte uppleva så många hits under the 80's. Istället poppar de upp nu. Pet Shop Boys låt It's A Sin är så bra att den skulle bli en hit idag, Jakob Hellmans skiva ..och stora havet är en klassiker medan Frankie Goes to Hollywood utgör den mest underskattade biten av synthhistorien.

2 tankar på “Synden och Jakob.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s