Talskrivaren jag.

Att tala inför publik har aldrig varit någon större upplevelse för mig. Lektionerna som innehöll föredrag och muntliga framställningar i skolan var inte de roligaste och de där röda kinderna som blossade till när man väl ställde sig upp hade man gärna klarat sig utan. Nu, när jag fått en del förtroendeuppdrag, vore det skäl att göra upp med det där spöket en gång för alla. Imorgon delar Korsholms kommun ut premieringar till sina duktiga idrottare. Jag håller hälsningsanförandet och ska försöka göra det så bra som möjligt. Utan floskler, upprepningar och utan att stamma. Gissa vem som river papper och övar ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s