Straffarna.

Kuffen hade 2-0 på VIFK U efter mindre än tio minuters spel i kvällens cupmatch. IFK åt sig in mot ett allt tröttare Kuffen och var ikapp med tio minuter kvar av andra halvlek. 2-2 stod sig, och straffar vidtog. Där var kamraterna vassare med 3-2 och avancemanget till den andra omgången var klart. Kuffen var bra, sett till hur lite man tränat och hur pass tidigt på säsongen det är. I andra gick man dock på knäna mot ett IFK som orkade mala på i våg efter våg. Det blir en intressant sommar, i varje fall. Både med IFK- och Kuffenögon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s