Jag erkänner, jag hade fel.

United slog Liverpool med 1-0 efter en relativt händelserik match. Howard Webb, som jag ser som världens bäste rättsskipare, borde INTE ha blåst straff i matchminut ett, när Berbatov sjönk ihop i straffområdet. Webb agerade däremot helt korrekt när han visade ut Steven Gerrard efter dryga halvtimmen, Michael Carrick ska vara glad som inte bröt benen. Summa summarum en match där varken United eller Liverpool var särdeles bra. United kontrollerade det hela, och lät inte motståndet få några desto hetare chanser. 1-0 och avancemang är vad som räknas, detta utan van der Sar, Vidic och Rooney. Sämre kunde det ha varit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s