Aldrig så säker som nu.

Roy Hodgsons dagar som Liverpooltränare är räknade och Kenny Dalglish axlar den tunga Merseysidemanteln när laget tågar in på Old Trafford imorgon, för match i FA-cupens tredje omgång. Aldrig, aldrig, aldrig har jag varit så säker på en United-förlust som jag är inför morgondagen. Liverpool har precis allt att vinna, och ingenting att förlora. Ingen chans på ligaseger eller CL-spel till nästa år, ingen större glädje i Europa, ny tränare och nya krafter. United leder ligan, är obesegrade där, är kvar i CL och har hemmaplan. Det blir förlust.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s