Facebookriksdagen.

Om Facebooks gilla-sidor utgjorde underlag för hur kommande riksdag skulle se ut så vore Timo Soini statsminister. Sannfinländarna har störst fanskara på Facebook, vilket i den så kallade Facebookriksdagen skulle ge statsministerposten. Jag skulle, sett till min fanskara, också sitta i riksdagen. 325 ”fans” på Facebook ger plats i riksdagen. Jag är SFP-tvåa, efter Benjamin Ellenberg. I fallet om statsministern får vi skatta oss lyckliga över att det trots allt ordnas ett val den 17 april. Dit är det imorgon 100 dagar. 100 dagar tills vi vinner valet, med andra ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s